WIJ GAAN ERVOOR!

Ja, het is eruit. Wij gaan het weer doen. We gaan op 6 juni 2019 meedoen aan Alpe d’HuZes en proberen om zoveel mogelijk keer de mooie Alpe d’Huez te beklimmen. Hiermee willen we een zo groot mogelijke financiële bijdrage leveren aan wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker. Een ziekte waar iedereen direct of indirect mee te maken krijgt en die ziekte moet uit onze wereld! Daarom gaan wij op 6 juni de uitdaging aan.

Team BAB d’Huzes?

Team BAB d’Huzes is een team vrienden uit Bergambacht en omstreken. De historie gaat van sommigen al ver terug, maar als fietsteam hebben we elkaar in 2013 gevonden met onze eerste deelname aan Alpe d’HuZes. Een fantastische ervaring die ervoor heeft gezorgd dat we in 2014 weer de fiets pakten en als team de uitdaging van Klimmen tegen MS aangingen. Dat jaar ging team BAB Ventoux de Mont Ventoux meerdere malen over. Wederom een enorme ervaring. In beide edities hebben we door verschillende acties en activiteiten fantastische sponsorbedragen opgehaald om het goede doel te ondersteunen.

In licht wisselende samenstellingen hebben we dus goede ervaringen met het meedoen aan dit soort evenementen. En we hebben ons team voor 2019 aanzienlijk versterkt! De initiator van onze deelname in 2019 is Arnold. Recent begonnen met fietsen en een heel duidelijk doel voor ogen. Hij moet die Alpe pakken op 6 juni!  Met de toevoeging van de zeer ervaren Alpe d’HuZes deelnemer Wim hebben we ons team goed versterkt. Naast rookie Arnold hebben we nog een tweede rookie in ons team. Ook Jeroen gaat voor het eerst de uitdaging met ons aan!

Alle teamleden zullen zich in de komende tijd aan jullie voor gaan stellen.

TEAM BAB d’HUZES

OPGEVEN IS GEEN OPTIE!

Met elkaar willen wij een zo groot mogelijke bijdrage leveren om deze verschrikkelijke ziekte ooit te kunnen verslaan.

DONEER NU